Check mijn straat

Ligt jouw huis in een
energiezuinige wijk?

Hoeveel huizen kunnen energiezuiniger zijn in jouw wijk
Check of jouw huis het slechter doet
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

een initiatief van

logo hasselt

samen met Befutura

Check mijn straatCheck mijn straat
Check mijn straatCheck mijn straat
Check mijn straatCheck mijn straat
Check mijn straatCheck mijn straat
Check mijn straatCheck mijn straat
Check mijn straat

Hoe werkt het?

Check mijn straat
1

Publieke informatie

Onze slimme technologie brengt elk huis en alle woningen in jouw wijk in kaart.

meer info

Check mijn straat
2

Jouw straat

Vul jouw adres in en wij tonen je meteen de resultaten van jouw wijk.

meer info

Check mijn straat
3

Jouw huis

Je weet nu hoe je straat het doet. Wil je ook weten hoe jouw huis het doet? Doe dan de renovatiescan.

meer info

Check mijn straat
Check mijn straat

Stad Hasselt en Befutura
helpen jou zorgeloos renoveren

 

Stad Hasselt wil haar klimaatdoelstellingen behalen door CO-2 uitstoot te verminderen.
Daarom gingen ze de samenwerking aan met Befutura die je helpt bij:

Het kiezen van de juiste renovaties
Het onafhankelijk vergelijken van offertes
Het informeren bij het kiezen van premies

Hoe kunnen wij jou verder helpen?

Stap 1:

Renovatiescan
Stap 1: We bekijken samen met jou welke renovaties het meeste rendement opleveren. Daarnaast begeleiden we je ook met financiering en premies.
Check mijn straat
Check mijn straat

Stap 2:

Huisbezoek
Stap 2: Na de renovatiescan komen we bij jou langs om een finale offerte op te stellen. Wij brengen alle partijen samen, zodat jij één centraal aanspreekpunt hebt, en bespreken samen met jou de financierings- en premiemogelijkheden.

Stap 3:

Offertes onafhankelijk vergelijken
Stap 3: Wij bezorgen aannemers alle informatie die zij nodig hebben om een gedetailleerde offerte te maken. Vervolgens bezorgen wij jou deze offertes zodat jij een goede keuze kan maken.
Check mijn straat
Check mijn straat

Stap 4:

Renovatie starten
Stap 4: De door jou gekozen aannemers zijn volledig geïnformeerd door onze energie-architect. Vlotte werken zijn zo verzekerd.
Check mijn straat

Stap 1:

Renovatiescan
Stap 1: We bekijken samen met jou welke renovaties het meeste rendement opleveren. Daarnaast begeleiden we je ook met financiering en premies.
Check mijn straat

Stap 2:

Huisbezoek
Stap 2: Na de renovatiescan komen we bij jou langs om een finale offerte op te stellen. Wij brengen alle partijen samen, zodat jij één centraal aanspreekpunt hebt, en bespreken samen met jou de financierings- en premiemogelijkheden.
Check mijn straat

Stap 3:

Offertes onafhankelijk vergelijken
Stap 3: Wij bezorgen aannemers alle informatie die zij nodig hebben om een gedetailleerde offerte te maken. Vervolgens bezorgen wij jou deze offertes zodat jij een goede keuze kan maken.
Check mijn straat

Stap 4:

Renovatie starten
Stap 4: De door jou gekozen aannemers zijn volledig geïnformeerd door onze energie-architect. Vlotte werken zijn zo verzekerd.

Veelgestelde vragen

Hoezo gratis?

Normaal kost een vollledige renovatiescan € 125. Door de samenwerking tussen Stad Hasselt en Befutura wordt dit gratis aangeboden aan de inwoners van Banneux, Runkst en Kuringen-Heide die een renovatiebox hebben ontvangen. Gebruik hiervoor de voucher die is vermeld in de renovatiebox. Vind je die niet terug? Stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen je graag verder.

Doen jullie iets met mijn gegevens?

Jouw gegevens worden gebruikt om jouw het resultaat van de renovatiescan te bezorgen en om jouw tips en informatie i.v.m. Befutura en energetisch renoveren te bezorgen. Lees hier onze volledige privacyverklaring.

Welk soort technologieën gebruiken jullie om mijn huis te scannen?

Befutura combineert de informatie die je zelf geeft met publieke beschikbare informatie (bvb. warmtebeelden) om zo een volledige energie beeld te creëeren van jouw huis.

Waarom is renoveren bij jullie gemakkelijker?

Befutura geeft jouw eerst een volledig inzicht van de mogelijke renovaties voor jouw huis en welke voor jou het meest interessant zijn. We geven je ook inzicht in de beschikbare premies en financieringsmogelijkheden. Bovendien helpen we jou bij het vinden van de juiste aannemers voor jouw huis.

Ontdek hoe zuinig huizen in jouw straat zijn.